Maatregelen rondom het Covid-19 virus

Na de persconferentie van de regering van 13 oktober jl. hebben we allemaal kunnen vernemen wat de verscherpte maatregelen met deze nieuwe, nagenoeg gehele lockdown inhouden.

Het bestuur van Salsa Flamingo neemt hierin zijn verantwoordelijkheid en heeft na zorgvuldig beraad besloten de danslessen vanaf donderdag 15 oktober te laten vervallen. Dit is geen gemakkelijke beslissing geweest, wetende dat iedereen graag wil dansen en de cursisten dit lesblok graag hadden willen afmaken. Maar de situatie is momenteel niet anders. We hadden dit ook graag anders gezien.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is op 8 december jl. weer een persconferentie geweest.
Het is nog niet bekend welke speelruimte ons door de overheid wordt gegund. Maar we hebben gekozen alle voorbereidingen te treffen alsof nu al zeker is dat het allemaal kan doorgaan. Het kan door omstandigheden hoogstens blijken dat onze moeite voor niets is geweest. Wel houden we met de startdatum van de lessen rekening met een eventuele nasleep van de feestdagen. Daarom zullen ze niet, zoals gebruikelijk, al medio januari van start gaan, maar pas in februari.

Zodra meer informatie bekend is zullen wij de informatie op de pagina bijwerken.

Tot dat moment: blijf gezond en zorg voor elkaar!

Het Salsa Flamingo Bestuur

Comments are closed.