Lesvormen Salsa

Onze lessen zijn toegankelijk voor diegenen die geïnteresseerd zijn om voor het eerst Salsa te leren dansen. Zeker ook voor halfgevorderde (Improvers) en gevorderde (Intermediates) dansers bestaat de mogelijkheid om in te stromen. Al onze docenten geven les in de zogenaamde L.A. Style.

We kennen twee lesvormen binnen onze vereniging. Eén is gericht op de Salsa Social voor de beginnende salsa-dansers.
Daarnaast de wat meer technische lessen voor de gevorderde salsa-dansers die complexe figuren willen leren…

Middels onze maandelijkse Get Together Parties willen we het zogenaamde ‘Salsa Social‘ stimuleren. Niet alleen een avond Salsa dansen met wildvreemde mensen maar juist met mensen van je eigen vereniging. Door onze jarenlange reputatie van de gezellige feesten en get together parties zijn ook de mensen van buiten de vereniging regelmatig op onze dansvloer te vinden. Een Salsa Social Party maken we samen!

Hebt u al eerder salsa gedanst maar wilt u uw kennis en vaardigheden weer ophalen, dan is inschrijving mogelijk uitsluitend met partner, op basis van beschikbaarheid en volgorde van aanmelding.

Dames zonder danspartner worden slechts toegelaten op basis van plaats-beschikbaarheid en op basis van de beschikbaarheid van voldoende heren. De volgorde van inschrijving is in dat geval leidend.

Reacties gesloten.