Lesvormen Salsa

Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen die voor het eerst Salsa wil leren dansen. Zeker ook voor halfgevorderde (Improvers) en gevorderde (Intermediates) dansers bestaat de mogelijkheid om in te stromen. De docenten geven les in de zogenaamde L.A. Style.

We kennen twee lesvormen binnen onze vereniging. Eén is gericht op de Salsa Social voor de beginnende salsa-dansers. Daarnaast bieden wij meer technische lessen aan voor de gevorderde salsa-dansers die complexe figuren willen leren.

Middels onze maandelijkse Get Together Parties willen we het zogenaamde ‘Salsa Social‘ stimuleren. De mooie locatie en ruime dansvloer nodigt uit om samen met de andere leden van de vereniging te dansen en het geleerde in de praktijk te brengen. Door onze jarenlange reputatie van de gezellige feesten en get together parties zijn ook de mensen van buiten de vereniging regelmatig op onze dansvloer te vinden. Een Salsa Social Party maken we samen!

Hebt u al eerder salsa gedanst maar wilt u uw kennis en vaardigheden weer ophalen, dan is inschrijving mogelijk bij voorkeur met partner, op basis van beschikbaarheid en volgorde van aanmelding.

Dames zonder danspartner worden slechts toegelaten op basis van plaats-beschikbaarheid en op basis van de beschikbaarheid van voldoende heren. De volgorde van inschrijving is in dat geval leidend.

Comments are closed.